sunnuntai 12. elokuuta 2012

Manteli-suklaakeksit

Nämä ovat suussa sulavan herkullisia!
5 dl jauhoa
1 tl leivinjauhetta
250g rasvaa
2 1/2 sokeria
1 dl fariinisokeria
2 tl vaniljasokeria
2 munaa
50 g kuorittuja manteleita (rouhi veitsellä, ei tartte olla mtn pientä silppua, vaan reilua rouhetta)
50 g tummaa suklaata (rouhi samaan tapaan kuin mantelit)
50 g valkoista suklaata (rouheeksi kuten edelliset)

Kuumenna uuni 175 asteeseen. Vaahdota rasva. Lisää sokerit. Sekoita huolellisesti. Vispaa munat kevyesti ja lisää seokseen. Sekoita jauhot ja leivinjauhe hyvin keskenään ja lisää taikinaan. Lisää viimeisenä suklaa.
Nostele pellille leivinpaperin päälle ruokalusikalla könttejä. Paista n. 10 min. tai kunnes keksit ovat kullanruskeita. Anna jäähtyä ennen kuin siirtelet keksejä, jotteivät ne hajoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti