torstai 2. elokuuta 2012

Raparperi-puolukkapiirakka

Tästä ohjeesta tulee normaali kotiuunipellillinen.

3 kananmunaa
1½ dl sokeria
5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
100 g voita
2 dl maitoa
Päälle: n.3 dl raparperia ja n.2 dl puolukoita, sekä fariinisokeria

Sulata voi. Vatkaa sokeri ja munat vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet ja lisää ne sekä rasva ja maito taikinaan. Sekoita tasaiseksi. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille, tasoita. Ripottele raparperit ja puolukat taikinan päälle. Viimeiseksi fariinisokeri. Paista 225 asteessa n.15min.

Tämä ei ole lainkaan niin kirpeä kuin voisi kuvitella. Mielestäni enemmänkin raikas kuin kirpeä.
Suosittelen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti