torstai 2. elokuuta 2012

Toscapiirakka

Pohja:
4 munaa
3 dl sokeria
1 dl sulatettua voita
2 dl kermaa
3 tl leivinjauhetta
4 dl vehnäjauhoja
Sulata voi. Vaahdota munat ja sokeri. Lisää jäähtynyt voi ja kerma. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää lopuksi taikinaan. Sekoita. Kaada leivinpaperoidulle uunipellille ja tasoita. Paista 200 asteessa n.10 min (puolikypsäksi)

Päällinen:
150 g voita
1 3/4 dl sokeria
½dl vehnäjauhoja
2 pss (à 80g) mantelilastuja
2 rkl kuohukermaa
Sekoita kaikki ainekset kattilassa ja kiehauta koko ajan sekoittaen. Kaada taikinalevylle ja levitä tasaisesti. Kypsennä uunissa, kunnes kuorrute on kauniin vaalea ruskea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti